Fajr 06:16 | Shuruq 08:07 | Dhuhr 11:58 | Asr 13:29 | Maghrib 15:48 | Ishaa 17:39 (Mere...)

Status på vores 9 mio. kroners indsamling til udvidelse af moskéen

kr. 9.000.000
donation thermometer
donation thermometer
kr. 2.696.133
donation thermometer
30%
Opdateret
27-12-2020

Islamisk vielse i Det Islamiske Trossamfund

Ønskes islamisk vielse kan DIT forestå dette. En vielse hos os indbefatter samtidig også en registrering kaldet ”borgerlig vielse” ved den kommune man har bopæl i.

Før vielsen skal der udfyldes en såkaldt ”ægteskabserklæring”, hvilket man kan gøre på følgende link : Ansøg om vielse - ægteskabserklæring

Efterfølgende vil man modtage en ”prøvelsesattest”, med denne i hånden kan man så ringe til DIT på 3811 2225 for at bestille en tid til selve den islamiske vielse.

Vielser i DIT finder sted torsdage ml. 11-15 samt 17-19.

Senest en uge før vielsen skal DIT have en kopi af” prøvelsesattesten” tillige navn, fødselsdag og fødested på brudens far, wali. Vær opmærksom på at vielsen ikke kan finde sted uden prøveattesten.

Til selve vielsen skal bruden med far el. wali samt brudgommen være tilstede. Endvidere skal der medbringes to vidner. I fald man ikke selv kan arrangere vidner, kan det på forhånd aftales at DIT sørger for dette.

Til dækning af afgifter i forbindelse med vielsen betales et gebyr på i alt 1000 kr. Det er kun muligt at betale kontakt el. via mobile Pay.

Vielsesattesten fremsendes af DIT, straks vi modtager den fra kommunen. Skulle der opstå yderligere spørgsmål til vielsesprocessen, er I velkomne til at ringe på 3811 2225 alle hverdage ml. 11-15 eller maile på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.