Fajr 06:11 | Shuruq 08:20 | Dhuhr 12:25 | Asr 13:58 | Maghrib 16:21 | Ishaa 18:22 (Mere...)

Status på vores 9 mio. kroners indsamling til udvidelse af moskéen

kr. 9.000.000
donation thermometer
donation thermometer
kr. 3.440.750
donation thermometer
38%
Opdateret
1-1-2022

Amanah er Skandinaviens første finansieringsselskab, som arbejder fuldt ud i overensstemmelse med Sharia.

Forbudet mod renter er fundamentet i det islamiske økonomiske system ifølge Sharia. Historisk set har forbudet mod renter kombineret med begrænsede muligheder for at optage halal (tilladte) finansiering, gjort det svært for flertallet af muslimer i Skandinavien at blive en integreret del af boligmarkedet.

Det er dog vigtigt at pointere, at der ved finansiering som følger sharia, er flere forhold der er gældende, end blot fraværet af renter.

Med introduktionen af halal finansiering på det skandinaviske marked har troende muslimer (alle andre er også velkomne) nu en mulighed for at finansiere køb af bolig uden at gå på kompromis med deres religion. De kan indgå aftale om køb af ny bolig, eller eksisterende haramlån kan ændres til halalfinansiering.

Amanah tilbyder finansiering, som er struktureret efter Sharia; dvs. at de er opbygget, således at det er halal (tilladte) finansiering.

Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.