Fajr 03:54 | Shuruq 05:23 | Dhuhr 13:20 | Asr 17:27 | Maghrib 21:08 | Ishaa 22:32 (Mere...)

Status på vores 9 mio. kroners indsamling til udvidelse af moskéen

kr. 9.000.000
donation thermometer
donation thermometer
kr. 8.365.632
donation thermometer
93%
Opdateret
8-7-2022

ISIS - Frigiv jeres gidsler og stop jeres ondskab

Skrevet af MPU, Medie- og politikudvalg den .

ISIS er en gruppe vildledte og uvidende mennesker, der på forfalsket vis påberåber sig Islam i et forsøg på at retfærdiggøre deres modbydelige handlinger. Guds religion vil aldrig bede dets tilhængere om at udføre sådanne groteske handlinger.

 Det er så langt fra Islam, som det overhovedet kan være. Der eksisterer ikke noget som helst logisk eller teologisk argument for deres dybt fordrejede sekteriske måde at handle på. Deres måde at handle og tænke på er i skarp kontrast til Islams principielle udgangspunkt. Gud siger i Det Sidste Testamente:

"...enhver der dræber en sjæl uretfærdigt - så er det som om han dræbte hele menneskeheden. Og enhver der redder en - så er det som om han har reddet hele menneskeheden." [Maidah 5:32]

"Sandelig, i denne [Quran] er der tegn for et tilbedende folk. Og vi har ikke sendt dig [O Muhmmad] for andet end som en barmhjertighed til menneskeheden". [Al-Anbiyah 21:106-107]

Når det er sagt, så skal vores bidrag på ingen måde ses som en opfordring til en militær intervention. Vi er på alle måder imod en amerikansk ledet invasion. Det er afgørende, at vi ikke glemmer de mange frivillige, som IKKE kæmper under ISISs faner, men som er almindelige syrere, der ønsker at bryde de lænker, som de i årevis har måtte underlægge sig. Snaphaner er ikke kun et skandinavisk fænomen. Der må og skal nødvendigvis skelnes mellem de to grupperinger, fordi ISIS er direkte årsag til at regimet i Syrien består og står stærkere dag for dag.

Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.