Fajr 03:54 | Shuruq 05:42 | Dhuhr 13:19 | Asr 17:16 | Maghrib 20:45 | Ishaa 22:32 (Mere...)

Status på vores 9 mio. kroners indsamling til udvidelse af moskéen

kr. 9.000.000
donation thermometer
donation thermometer
kr. 8.365.632
donation thermometer
93%
Opdateret
8-7-2022

Pressemeddelelse ang. seneste udmelding fra DR i forhold til artiklen: Islamisk Trossamfund: Vi skulle ikke have rejst rundt under Muhammed-krisen

Skrevet af MPU den .

Der synes at herske en del spørgsmål og forespørgsler efter interviewet i P1 lørdag morgen d.9/2 med talsmanden fra Det Islamiske Trossamfunds, Imran Shah.

Interviewet har lagt grobund for en række artikler med overskriften: ” Islamisk Trossamfund: Vi skulle ikke have rejst rundt under Muhammed-krisen”. En række artikler, der desværre er fyldt med fejl og manglende nyhedsværdi.
Heraf noterer Det Islamiske Trossamfund sig, at sagen primært opslås som en nyhed, som omverdenen ikke har hørt lige før. Det er synd at bemærke, at DR selv lavede et interview af nu afdøde Imam Abu Laban 30/1-2006, hvor det samme siges, nemlig at man beklager de menneskelige omkostninger og konsekvenser, der afstedkom som følge af delegationens rejse. Det kan derfor undre, at man forsøger at slå noget op som en sensation med nyhedsværdi, når Det Islamiske Trossamfund har fremsagt det samme i nu mere end syv år og når samme interview fortsat er at finde online på DR’s hjemmeside.

 Det Islamiske Trossamfunds politik har altid været klar og der er ingen ændringer i forhold til, at uretmæssigt tab af menneskeliv og ødelæggelser ikke er en del af den islamiske tro.

 Interviewet er desværre også fyldt med faktuelle fejl fra DR’s side, heraf at Abu Laban selv rejste rundt som en del af en delegation, hvilket direkte er forkert. Derudover nævnes også, at Ahmad Akkari har været Det Islamiske Trossamfunds talsmand, hvilket aldrig har været tilfældet heller.

 Ovenstående artikel har desværre medført en storm af spørgsmål til Det Islamiske Trossamfund, og spørgsmålet er, om vi ikke alle har noget bedre at tage os til, som for eksempel at forsøge at løse de samfundsmæssige problemer, vi står over for og som vi sammen må forbedre.

 Imran Shahs udtalelser til P1
http://www.youtube.com/watch?v=s5XKkrpgPEY&feature=youtu.be&t=2m55s

 Imam Ahmad Abu-Laban udtalelser til TV-Avisen den 30-01-2006
http://www.youtube.com/watch?v=_NSGve8AHFk&feature=youtu.be&t=15m30s

 Link til interviewet med Imam Ahmad Abu-Laban på DR’s hjemmeside
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2006/01/30/

 Med venlige hilsener
 
Det Islamiske Trossamfund i Danmark
Af: Medie- Og Politikudvalg / 11 feburar 2013 8:47Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.