Fajr 03:54 | Shuruq 05:42 | Dhuhr 13:19 | Asr 17:16 | Maghrib 20:45 | Ishaa 22:32 (Mere...)

Status på vores 9 mio. kroners indsamling til udvidelse af moskéen

kr. 9.000.000
donation thermometer
donation thermometer
kr. 8.365.632
donation thermometer
93%
Opdateret
8-7-2022

Er Danmark en nordisk provins underlagt det israelsk apartheidregime?

Skrevet af Bilal Assaad den .

Nu ser vi det igen. Først med Forsvarsministeren der støttede den israelske besættelsespolitik ved at slå våbenindkøb hen som køb af appelsiner. Nu med Udenrigsministeren der leger de Tre Abers Politik over for en dansk statsborger ved navn Mariam Rasmussen, som blev udsat for tortur i Israel. Selvsamme stat som ifølge visse københavnske politikere er forkæmpere for kvinders rettigheder.

Herbert Pundik, senior korrespondent på Politiken siger direkte, at: "Israel er på vej mod et apartheidregime", om ikke andet er det endda en underdrivelse. Hvad gør den danske regering for at modarbejde uretfærdighed over for menneskeheden? Og hvad gør den danske regering over for danske statsborgere? Fakta har vist, at regeringen simpelthen smækker røret på! Ufatteligt at et tørklæde og humanitært arbejde i en flygtningelejr skal bestemme, hvornår den danske Udenrigsminister vil reagere. Anderledes var tilfældet med den danske fredsvagt Andreas Ias, https://www.youtube.com/watch?v=rsN-VROJEKU, der ligesom Mariam Rasmussen, brutalt blev slået ned. Han ved en demonstration, hun til forhør. Her blev den israelske officer (ikke menige soldat men officer) suspenderet og undskyldte sig med, at det var en "professionel" fejltagelse. Men lige netop her kom Udenrigsministeren på banen og sagen kom op på højeste regeringsniveau. Hvad er det lige der gør, at han ikke kan komme ud af starthullerne denne gang? Er der forskel på Andreas og Mariam?
Det indtryk Det Islamiske Trossamfund sidder tilbage med er, at Udenrigsministeren ikke kan agere selvstændigt over for Israel, når det gælder danske statsborgere med muslimsk baggrund.

 Vi håber på og ser frem til en ubetinget støtte til Mariam og en klar tilkendegivelse over for den israelske besættelsesmagt om at stoppe deres systematiserede vold over for uskyldige mennesker. Realiteten er, at der er flere, der bliver udsat for vold i Palæstina – uden for kameralinsen. Vi afventer med spænding en melding fra Det Danske Udenrigsministerium.
  
Det Islamiske Trossamfund i Danmark 
Af: Mpu, Medie- Og Politikudvalg / 17 januar 2013 21:21

Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.