Fajr 03:54 | Shuruq 05:42 | Dhuhr 13:19 | Asr 17:16 | Maghrib 20:45 | Ishaa 22:32 (Mere...)

Status på vores 9 mio. kroners indsamling til udvidelse af moskéen

kr. 9.000.000
donation thermometer
donation thermometer
kr. 8.365.632
donation thermometer
93%
Opdateret
8-7-2022

Islamisk Trossamfund om Juletræssagen

Skrevet af Bilal Assaad den .

Generalisering og dæmonisering af værste skuffe

Den nu landskendte sag om juletræet eller mangel på samme i boligforeningen Egelykke, er ikke den kulturkamp, som Dansk Folkeparti og enkelte andre politikere forsøger at gøre den til. Der er tale om en flertals afstemning taget i en beboerforening og ikke andet. Der er på nuværende tidspunkt næsten lige så mange udlægninger af hvorfor afstemningen endte som den gjorde, som der er medlemmer i beboerrepræsentationen.
Det Islamiske Trossamfund i Danmark kan ikke redegøre for hvilke beslutninger en given beboer repræsentation tager, men at sagen har taget den drejning, den har, er dybt problematisk.

 Hvis der er nogen der er i gang med en kamp mod danske værdier og flertals demokrati må det være Dansk Folkeparti, Tom Behnke. og kompagni. Dansk Folkeparti promovere sig selv som forsvarer af demokratiet og Danmark, men med deres konstante hadefulde og generaliserende ytringer, viser de gang på gang at de kun er forsvarer af deres egne meninger og yderligt gående holdninger.

 Det Islamiske Trossamfund i Danmark går ind for gensidig respekt og tolerance. Ikke-muslimer kan have lov til at praktisere deres religiøse praksis uanset om det er her i Danmark, Europa eller i Pakistan eller Jordan, det er et faktum som der er religiøs konsensus omkring. Så hvordan fem individers beslutning om ikke at stemme for et juletræ i en lokal beboer repræsentation kan blive gjort til en national sag, hvor samtlige muslimer i Danmark bliver stillet til ansvar er os en gåde og et billede på generalisering af værste skuffe, der kun handler om endnu engang at dæmonisere muslimer. 
 
Det Islamiske Trossamfund i Danmark 
Af: Det Islamiske Trossamfund / 14 november 2012 22:2

Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.