Fajr 03:54 | Shuruq 05:42 | Dhuhr 13:19 | Asr 17:16 | Maghrib 20:45 | Ishaa 22:32 (Mere...)

Status på vores 9 mio. kroners indsamling til udvidelse af moskéen

kr. 9.000.000
donation thermometer
donation thermometer
kr. 8.365.632
donation thermometer
93%
Opdateret
8-7-2022

Forsvarsministeren, appelsiner og EU

Skrevet af Bilal Assaad den .

Det Islamiske Trossamfund finder det yderst beklageligt at Forsvarsministeren med den ene hånd opfordrer til køb af Israelske produkter, når alle internationale konventioner gang på gang, slår fast at Israel på det groveste krænker de internationale menneskerettigheder og samtidig med den anden hånd simplificerer og sidestiller køb af våbenudstyr med køb af frugt fra de besatte områder.

Vi håber at Forsvarsministeren snarest vil revurdere processen for køb af forsvarsudstyr, så vores Regering ikke bagefter kan dække sig ind under at den ikke vidste hvad der foregik. Det skulle jo nødigt nationalt/internationalt hedde sig at Danmark støtter den israelske besættelse af palæstinensisk jord.
Det er et vigtigt signal for den danske regering at bebude, at menneskerettighederne ikke skal brydes af nogen eller noget og at dette ikke vil blive tolereret.

 Konsekvensen, som burde have været initieret for lang tid siden, vil være en handelsboykot på linje med den udvist overfor det tidligere Sydafrika. 
 
  
Det Islamiske Trossamfund i Danmark 

Af: Mpu, Medie- Og Politikudvalg / 14 oktober 2012 0:18

 

Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.