Fajr 03:18 | Shuruq 04:36 | Dhuhr 13:12 | Asr 17:34 | Maghrib 21:37 | Ishaa 22:50 (Mere...)

Status på vores 9 mio. kroners indsamling til udvidelse af moskéen

kr. 9.000.000
donation thermometer
donation thermometer
kr. 7.685.039
donation thermometer
85%
Opdateret
14-5-2022

Pressemeddelelse: 11 sept. begivenhed

Skrevet af Bilal Assaad den .

Hver gang der opstår et internationalt politisk, økonomisk og socialt problem, farer de vestlige medier i den forkerte retning. De bruger selv den mindste mulighed for at skade islams omdømme som en tro, institution, og individ.

Beklageligvis står "den vestlige overlegenhed" sammen med nogle snævre interesser i vejen for at lære af de barske erfaringer, og fjerner demokratiets- retfærdighedens- og menneskerettighedernes falske billede når det gælder kontakten til muslimerne.
I forbindelse med omtalen af begivenhederne af 11. september 2001 i USA, på vegne af Det Islamiske Trossamfunds medlemmer, og Imam Ahmad Abu-Laban, tager bestyrelsen afstand fra den uciviliserede måde, hvorpå sagen bliver fremstillet i medierne. Vi bliver kollektivt anklaget, og der bliver stillet en strøm af ukvalificerede spørgsmål til os med den hensigt at plante et grimt indtryk om vor institution og resten af alle muslimer.

 Vi gennemfører vore aktiviteter og øvrige tjenester på helt lovlig vis og i fuld offentlighed, derfor kan medierne henvende sig hos de relevante myndigheder som Udenrigsministeriet, Indenrigsministeriet, kommunerne, politiets efterretningstjeneste , Told og Skat... o.s.v. med henblik på indhentning af oplysninger om os eller andre islamiske institutioner vedrørende finansieringen, penge indsamlinger, beskæftigelser, visa for gæsterne.. o.s.v., hvor de med sikkerhed kan regne med at få de fuldstændige, og officielle svar.

 Drabet på de uskyldige er en forbrydelse, ligeledes er injurie i mod andre. Den mest frygtelige forbrydelse som ingen har lagt mærke til, og som bevidst begåes af en gruppe uneutrale danske mediefolk, er at vildlede offentligheden, og rette blikket væk fra de virkelige gerningsmænd, ved brug af underholdende fordrejninger. I tid med dobbelt standard, vil det hvide vestlige menneske forblive den gud, der styrer alt og alle, og behandler andre folkeslag og kulturer, som slave i det hvide mands besiddelse, ingen kan eller har ret til at stille ham til regnskab for begåede fejltagelser.
 
 
 
Det Islamiske Trossamfund i Danmark 

Af: Wakf / 17 september 2001 22:42

 

Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.