Fajr 03:54 | Shuruq 05:23 | Dhuhr 13:20 | Asr 17:27 | Maghrib 21:08 | Ishaa 22:32 (Mere...)

Status på vores 9 mio. kroners indsamling til udvidelse af moskéen

kr. 9.000.000
donation thermometer
donation thermometer
kr. 8.365.632
donation thermometer
93%
Opdateret
8-7-2022

Fælleserklæring om kommunal- og regionsråds-valget

Skrevet af DIT den .

Vi opfordrer alle muslimer i Danmark til at afgive deres stemme til kommunal- og regionsråds-valget tirsdag d. 21 november 2017.

Det er ingen hemmelighed, at flere partier i Danmark har foretaget en partipolitisk højredrejning, som har resulteret i en øget stigmatisering af det muslimske mindretal i Danmark.
Det giver sig til udtryk i de udtalelser flere fremtrædende og højt profilerede ministre og folketingsmedlemmer har ytret i den offentlige debat og ikke mindst i tilslutning til lovforslag, som fratager muslimer deres rettigheder som ligeværdige borgere.

Det er vigtigt, at muslimerne i Danmark markerer sig ved disse valghandlinger og giver deres holdning til kende ved blandt andet at støtte de partier, som fastholder en diskurs, hvor muslimer tildeles samme rettigheder som den øvrige befolkning. Hverken mere eller mindre.
Omvendt er det vigtigt at fravælge – bevidst – de partier, som har foretaget en urimelig og usaglig politisk drejning, hvor muslimer stigmatiseres og nedværdiges.

Vi opfordrer muslimerne til at bruge deres grundlovssikrede stemmeret til at påvirke samfundet i en positiv retning og ikke mindst støtte de politikere, som går ind for ligebehandling uanset religiøs overbevisning og kulturel baggrund.

Følgende foreninger har underskrevet erklæringen:

Dansk Islamisk Råd
Det Islamiske Trossamfund i Danmark

Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.