Fajr 03:54 | Shuruq 05:42 | Dhuhr 13:19 | Asr 17:16 | Maghrib 20:45 | Ishaa 22:32 (Mere...)

Status på vores 9 mio. kroners indsamling til udvidelse af moskéen

kr. 9.000.000
donation thermometer
donation thermometer
kr. 8.365.632
donation thermometer
93%
Opdateret
8-7-2022

Pressemeddelelse

Skrevet af DIT, Det Islamiske Trossamfund den .

Det Islamiske Trossamfund (DIT) er blevet gjort opmærksom på, at en person, som er blevet tilbageholdt i forbindelse med gårsdagens politiaktioner, har figureret på DIT's hjemmeside. Den pågældende person har ikke været aktiv i Det Islamiske Trossamfund siden 2012, og grunden til, at vedkommende fremgik af hjemmesiden, er fordi denne ikke er blevet opdateret siden 2013.  

Da Det Islamiske Trossamfund ikke er bekendt med de nærmere omstændigheder i den verserende sag og ej heller kender til detaljerne i sigtelsen, ønsker DIT ikke at udtale sig om de konkrete forhold. Vi maner til besindelse og ro, og beder politikere, medier og andre meningsdannere om at afvente myndighedernes behandling af sagen.  

Med hensyn til den sigtede omtales vedkommende af familie og venner som en hjælpsom og venlig person, der er under uddannelse, hvor han klarer sig godt. Det er på ingen måde Trossamfundets opfattelse, at den sigtede udgør en trussel eller på anden måde er farlig for det danske samfund.

Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.