Fajr 03:18 | Shuruq 04:36 | Dhuhr 13:12 | Asr 17:34 | Maghrib 21:37 | Ishaa 22:50 (Mere...)

Status på vores 9 mio. kroners indsamling til udvidelse af moskéen

kr. 9.000.000
donation thermometer
donation thermometer
kr. 7.685.039
donation thermometer
85%
Opdateret
14-5-2022

Pressemeddelelse vedr. Al-Aqsa

Skrevet af Medie- og Politikudvalg den .

I 2000 tvang den daværende krigsforbryder Ariel Sharon - ansvarlig for massakren i Sabra og Shatila i Beirut - sig adgang til et af de mest hellige steder for alle verdens muslimer. I en hær af soldater og sikkerhedsfolk tvangs besættelsesmagten sig adgang til Al-Aqsa i en nøje tilrettelagt operation med formal at provokere og dette afstedkom den 2. intifada.

På nuværende tidspunkt er Østjerusalem fortsat ulovligt besat af besættelsesmagten trods en fordømmelse af verdenssamfundet, men ikke desto mindre ser vi nogle handlinger, der kan føre til starten på en 3. Intifada. Med hjælp fra politiet har man tvunget bedende almindelige fredselskende og neutrale muslimer væk for at kunne åbne op for ekstremister og en minister for kabinettet og lade dem invadere Al-Aqsa for at kunne fejre destruktionen af 2 bibelske templer.

Alt i mens bedende muslimer blev holdt tilbage, trampede denne minister og ekstremisterne rundt på et af de mest hellige sted for muslimer. Hvis ikke dette er et udtryk for en kompromisløs optrapning af konflikten, så udføres de tre abers politik.

Allah siger i det sidste testamente: "Fri for alle fejl og mangler og Højt Ophøjet er Han, Som tog sin tjener om natten fra Masjid al-Haram (Makkah) to Masjid Al-Aqsa, hvis områder Vi har velsignet, for at vise ham af Vores tegn. Sandelig Han er Den Althørende, Den Altseende". Surah Al-Isra 17:1

"Og Vi har åbenbaret til Israels børn i Bogen (Toraen), at I vil sandelig udføre korruption på jorden to gange og i vil sandelig nå en grad af stor hovmod". Surah Al-Isra 17:4

Vi beder Allah om at lade dem, der uretmæssigt besætter et andet land og spreder fjendskab, død og ødelæggelse deri og frarøver folk deres ret, at stoppe dem med de midler og måder, Han finder bedst. Tålmodighed og at styrke sig i sin vej til Allah, vil medføre at sejren en dag vil komme og sødmen af denne vil kunne smages af enhver muslim. I den mellemliggende tid bør vi som muslimer gøre vores for at støtte det palæstinensiske folk til deres ret til deres eget land og presse på så besættelsesmagten kan ophøre med deres ulovlige aktioner og krigshandlinger. Alle fortjener fred, og muslimerne er ingen undtagelse herfor.

Der afholdes protestforsamling foran den Istraelske ambassade, søndag den 20-9-2015 kl. 14:00

Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.