Fajr 04:02 | Shuruq 05:43 | Dhuhr 13:09 | Asr 17:07 | Maghrib 20:33 | Ishaa 22:08 (Mere...)

Er du journalist? Vi skal bede dig om at være opmærksomme på, at vi gerne vil hjælpe dig med at behandle din henvendelse hurtigst muligt, og for at dette kan lade sig gøre er der en række oplysninger, der er nødvendige. Du bedes derfor venligst oplyse følgende:

  • Hvem er du og hvilket nyhedsmedie skriver du for?
  • Hvad er baggrunden for din artikel? 
  • Hvilken rolle er der blevet påtænkt Det Islamiske Trossamfund i denne sag?
  • Hvem vil medvirke i historien udover Det Islamiske Trossamfund?

Med venlige hilsener

MPU, Medie- og politikudvalg

Pressesekretariat Kan kontaktes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


 

Pressemeddelelse

Skrevet af DIT den .

Midt i mellem bølgende grønne bakker og dale, strande med sort sand farvet af århundreders vulkanske og dramatiske fjelde med fossende vandfald, har der inden for få timer udspillet sig en tragisk terrorhandling i form af en regulær massakre af uskyldige.

Fake News fra Venstre...

Skrevet af DIT den .

Ramadanen er en særlig højtidelig måned som sikrer at vi som mennesker får højnet vores spirituelle opmærksomhed og styrker vores fysiske formåen, og det er en måned, som alle muslimer trods deres forskellige baggrunde og kulturelle diversiteter samles om. Samles om som indvider, familier og som nationer. At faste er samtidig en handling af tilbedelse som Allah vil belønne særligt for, hvorfor man finder, at muslimer næsten uagtet deres forhold til religionen i det daglige faster denne måned. I mange andre lande har de pågældende lands regenter, ledere, statsministere og præsidenter forstået vigtigheden af denne måned, og hvor meget medmenneskeligheden og velgørenhed overfor fattige spiller en vigtig rolle for muslimerne, og derfor lykønskes muslimer verden over. Fra Trudeau til Trump og spektret i mellem ser man, at der er kommet personlige lykønskninger.

Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.
Læs mere... Ok Nej tak