Fajr 03:18 | Shuruq 04:36 | Dhuhr 13:12 | Asr 17:34 | Maghrib 21:37 | Ishaa 22:50 (Mere...)

Status på vores 9 mio. kroners indsamling til udvidelse af moskéen

kr. 9.000.000
donation thermometer
donation thermometer
kr. 7.685.039
donation thermometer
85%
Opdateret
14-5-2022

De artikler, som wakf.com bringer under sektionen Nyheder er taget fra danske aviser og afspejler ikke nødvendigvis DIT's holdninger.

Informationsmøde

Skrevet af Bilal Assaad den . Sendt til Nyheder

Peter Ipsens Allé 28 er solgt. De af vores brødre og søstre som har doneret penge til køb af denne bygning skal sende deres navn og mobilnummer til enten Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., via sms til vores telefonnummer 42162307 eller komme med oplysninger til kontoret på Dortheavej 45. De vil så blive kontaktet med henblik på hvad de næste skridt vil være.

Der vil være et informationsmøde, når vi har fået alle henvendelser ind. Husk at den nye masjid også vil kræve penge, så hvis man ønsker at Wakf stadig skal varetage jeres donation, skal man ikke foretage sig noget. Husk at hvad man giver for Allahs skyld vil aldrig være et tab men tværtimod en investering i Al-Akhirah"

Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.