Fajr 06:14 | Shuruq 08:23 | Dhuhr 12:24 | Asr 13:54 | Maghrib 16:15 | Ishaa 18:18 (Mere...)

Status på vores 9 mio. kroners indsamling til udvidelse af moskéen

kr. 9.000.000
donation thermometer
donation thermometer
kr. 3.440.750
donation thermometer
38%
Opdateret
1-1-2022

De artikler, som wakf.com bringer under sektionen Nyheder er taget fra danske aviser og afspejler ikke nødvendigvis DIT's holdninger.

Dansk sociolog: Giv muslimerne en undskyldning

Skrevet af Cecilie Rex Selmer den . Sendt til Nyheder

Ifølge sociolog og tidligere lektor på en professionshøjskole, Lars Jørgensen, bør Vesten sige undskyld til muslimerne.

Lars Jørgensen mener, at Vesten sender et alt for voldsomt signal til den muslimske verden, når EU's ledere blandt andre gik en demonstration for retten til ytringsfrihed i Paris' gader.

- Når folk går ud og demonstrerer i Paris for ytringsfriheden, så sender vi et signal af, at vi har et samlet Vesten, der accepterer tegningerne af profeten Muhammed. Det er en meget utilsigtet effekt, der kommer, fordi vi har vænnet os til at tænke os og dem. Hvor folk normalt ville have et mere balanceret og modereret forhold til hånlige tegninger, bliver folk nu blinde, siger Lars Jørgensen.

Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.