Fajr 04:54 | Shuruq 06:55 | Dhuhr 13:07 | Asr 16:13 | Maghrib 19:08 | Ishaa 21:01 (Mere...)

Status på vores 9 mio. kroners indsamling til udvidelse af moskéen

kr. 9.000.000
donation thermometer
donation thermometer
kr. 8.855.700
donation thermometer
98%
Opdateret
30-8-2022

De artikler, som wakf.com bringer under sektionen Nyheder er taget fra danske aviser og afspejler ikke nødvendigvis DIT's holdninger.

Imam: Danske muslimer mangler fælles talerør

Skrevet af Trine Munk-Petersen den . Sendt til Nyheder

Spørger man Imran Shah, talsmand for Det Islamiske Trossamfund, én af de større muslimske foreninger, ser han imidlertid ikke noget behov for en yderligere afstandtagen til hændelser som onsdagens attentat i Paris. Hertil svarer Imran Shah blandt andet: »Hvilket formål vil det tjene? Hvis argumentationen er, at det vil berolige den jævne ikke-muslim, så må man med stor beklagelse konstatere en fejlslutning af dimensioner, da muslimske organisationer historisk set – selv i lille Danmark - gang på gang har taget afstand, men uden at det på nogen måde har beroliget nogen, for de aftvinges denne afstandtagen lige så snart en ny episode dukker op. Tværtimod har det fastholdt offentligheden i den fejlagtige misforståelse, at de muslimske organisationer er nogle latente terrorister, der lige så snart de får chancen til det, vil udøve terror. Man vil uvægerligt ved en afstandtagen associere sig til det, som der tages afstand fra.«

Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.