Fajr 06:14 | Shuruq 08:23 | Dhuhr 12:24 | Asr 13:54 | Maghrib 16:15 | Ishaa 18:18 (Mere...)

Status på vores 9 mio. kroners indsamling til udvidelse af moskéen

kr. 9.000.000
donation thermometer
donation thermometer
kr. 3.440.750
donation thermometer
38%
Opdateret
1-1-2022

De artikler, som wakf.com bringer under sektionen Nyheder er taget fra danske aviser og afspejler ikke nødvendigvis DIT's holdninger.

Muslimer afviser imamuddannelse

Skrevet af Tobias Stern Johansen, Kim Schou den . Sendt til Nyheder

Forslag om teologiuddannelse for imamer bliver skudt ned af flere muslimske organisationer. Det forslag afviser nogle af landets store muslimske organisationer. Ifølge Islamisk Trossamfund er det direkte umuligt.

”Ingen troende muslim vil nogensinde støtte op om at betvivle Guds ord. Heller ikke på en uddannelse,” siger talsmand Imran Shah med henvisning til den forskningsfrihed, der stilles som krav på danske universiteter.

”Vi synes, det er en fin anerkendelse af muslimer i landet, og selvfølgelig er der plads til respektfuld, kildekritisk diskussion. Men hvis islam skal underlægges samme gudstvivl, som man har udviklet i kristendommen, kommer det ikke til at ske. Ikke på vilkår. Forslaget lugter af, at man desværre ikke har forhørt sig med de muslimske organisationer,” siger han.

Islamisk Trossamfund har efter eget udsagn 1500-2000 deltagere til fredagsbøn og kan samle 25.000 til større arrangementer.

 

 

Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.