Fajr 04:54 | Shuruq 06:55 | Dhuhr 13:07 | Asr 16:13 | Maghrib 19:08 | Ishaa 21:01 (Mere...)

Status på vores 9 mio. kroners indsamling til udvidelse af moskéen

kr. 9.000.000
donation thermometer
donation thermometer
kr. 8.855.700
donation thermometer
98%
Opdateret
30-8-2022

De artikler, som wakf.com bringer under sektionen Nyheder er taget fra danske aviser og afspejler ikke nødvendigvis DIT's holdninger.

Mandag den 28. juli er første Eid-ul Fitr dag. Undskyld GAZA. Eid Mubarak

Skrevet af Bilal Assaad den . Sendt til Nyheder

Det er med største fornøjelse at DIT - WAKF igen i år invitere alle muslimer til Salat-ul Eid 2014.

 Allah (swt) har atter igen velsignet os med den hellige Ramadan måned og dens mange velsignelser. Og afslutningen på denne måned skal selvfølgelig fejres med jer alle.

Vi ønsker at invitere alle muslimer til fejringen af Eid-ul Fitr på den store græsplæne ved siden af Valby Hallen, mandag d. 28. juli 2014 kl 9.30.

Tag familie og venner med og nyd det smukke vejr og den velsignet atmosfære sammen med 15.000 andre muslimer fra hele Skandinavien.

Der vil være rig mulighed for at bede Eid-bønnen, lytte til Eid Khutbah, finde inspiration i vores islamiske boghandlere, hilse på gamle såvel som nye bekendtskaber, blive fristet ved de forskellige boder og ikke mindst nyde lækre delikatesser fra Mellemøsten og Nordafrika.

Til de små har vi igen i år masser af nye forlystelser, forskellige lege og masser af underholdning med ansigtsmaling og henna, og ikke mindst masser af boder med søde sager.

For mere information, rutevejledning mm. gå venligst ind på DIT’s hjemmeside: www.wakf.com, www.wakf.dk eller www.dit.center

 
Hjælp os med at hjælpe Dem!

Læs og følg følgende vejledning:

  1. Følg alle anvisninger fra servicefolk.
  2. Alle køretøjer bedes parkeret på parkeringspladsen ved Valby Hallen og Club Danmark Hallen. Derfra er gåafstanden ca. 5 min.
  3. Parker aldrig ved nødudgange / på vejen.
  4. Giv plads og bevar tålmodighed.
  5. Bevar glad stemning, bliv ikke vred, men tilgiv.
  6. Smid al affald KUN i skraldspanden.
  7. Respekter ”Ingen rygning” & ”sluk mobil”.
  8. Husk at medbringe egne bedetæpper og evt. egne klapstole.

Tusind tak for din fulde støtte og store hjælp. Vi ønsker Dem en god & velsignet Eid.Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.