Fajr 03:54 | Shuruq 05:42 | Dhuhr 13:19 | Asr 17:16 | Maghrib 20:45 | Ishaa 22:32 (Mere...)

Status på vores 9 mio. kroners indsamling til udvidelse af moskéen

kr. 9.000.000
donation thermometer
donation thermometer
kr. 8.365.632
donation thermometer
93%
Opdateret
8-7-2022

De artikler, som wakf.com bringer under sektionen Nyheder er taget fra danske aviser og afspejler ikke nødvendigvis DIT's holdninger.

HISTORISK MILEPÆL

Skrevet af DIT den . Sendt til Nyheder

Det er med stor ære at vi kan annoncere at Det Islamiske Trossamfund i går officielt trådte ind i paraplyorganisationen Dansk Muslimsk Union.

Tiltrædelsen styrker dermed unionen til nu at omfatte seks af landets største muslimske organisationer, og er den hidtil største af sin art herhjemme, med den mest diverse samling af landets muslimske organisationer.

Unionen spænder nu på tværs af det etablerede tyrkiske, pakistanske, bosniske, somaliske og arabiske muslimske fællesskab i Danmark, og repræsenterer nu mere end 50.000 foreningsmedlemmer.

Vores formand brugte anledningen til at takke Dansk Muslimsk Union for den varme modtagelse, de åbne sind, og den gavmilde iftar i gårsdagens anledning.

Slutteligt nævnte han hvordan DIT tiltræder unionen med følelsen af ansvar for at varetage muslimske interesser i Danmark, og håber tiltrædelsen bliver starten på et nyt kapitel i danske muslimers forenelse, sammenhold og værnen om islamiske værdier.

Vi glæder os til hvad fremtiden vil bringe, og vi spørger Allah swt, i denne hellige måned, om at styrke den muslimske nation verden over og forene de troendes rækker.

Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.