Fajr 04:54 | Shuruq 06:55 | Dhuhr 13:07 | Asr 16:13 | Maghrib 19:08 | Ishaa 21:01 (Mere...)

Status på vores 9 mio. kroners indsamling til udvidelse af moskéen

kr. 9.000.000
donation thermometer
donation thermometer
kr. 8.855.700
donation thermometer
98%
Opdateret
30-8-2022

De artikler, som wakf.com bringer under sektionen Nyheder er taget fra danske aviser og afspejler ikke nødvendigvis DIT's holdninger.

Demonstration fredag d.19/4 fra kl.16-18

Skrevet af DIT den . Sendt til Nyheder

Det Islamiske Trossamfund opfordrer til genindførelsen af blasfemiparagraffen. Der skal være en grænse for, hvor meget kan tillade sig at forhåne en befolkningsgruppe baseret på deres religion, og stadig nyde lovens beskyttelse. Racisme er forbudt jvf. racismeparagraffen, fordi historien har lært os, hvad opildnelse til had mod en bestemt race kan føre med sig. Samme forbehold og bekymringer bør rettes mod opildelsen til had mod en befolkningsgruppe baseret på deres religion.

Danmark skabte sig internationalt ry da den siddende regering viste villighed til at begrænse forkynderes ytringsfrihed, hvis det blev vurderet at de opfordrede til had eller fjendskab. Det var en gradbøjning af ytringsfriheden, og en direkte begrænsning af samme, fordi det alt andet lige kunne forstyrre den offentlige orden.

Som den sidste uge har vist, har had og fjendskab rettet mod muslimer været kilde til en forstyrrelse af offentlig orden. Alt andet lige, må dette spydige had, som har forhånet muslimers helligdomme, og samtidig nydt myndighedernes beskyttelse nå til en ende. Danmark har brug for at gå forrest i at forbyde hadske og diskriminerende ytringer mod det muslimske mindretal.

Dette er budskabet for demonstrationen fredag d.19/4 fra kl.16-18. Her vil demonstranter samles og marchere fra Blågårdsplads til Rådhuspladsen. Adskillige organisationer støtter op om initiativet. Yderligere information kan findes på dette link: https://www.facebook.com/events/638475073283332/

Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.