Fajr 03:18 | Shuruq 04:36 | Dhuhr 13:12 | Asr 17:34 | Maghrib 21:37 | Ishaa 22:50 (Mere...)

Status på vores 9 mio. kroners indsamling til udvidelse af moskéen

kr. 9.000.000
donation thermometer
donation thermometer
kr. 7.685.039
donation thermometer
85%
Opdateret
14-5-2022

De artikler, som wakf.com bringer under sektionen Nyheder er taget fra danske aviser og afspejler ikke nødvendigvis DIT's holdninger.

Onsdag den 6. juli er første Eid-ul Fitr dag - Eid Mubarak

Skrevet af Bilal Assaad den . Sendt til Nyheder

I anledning af fejringen af Eid al-Fitr er der med stor fornøjelse at wakf invitere alle søstre og brødre til Salatul Eid i wakf.

Som følge af det ustabile vejr, er Salatul Eid rykket indendørs i Wakf. Dortheavej 45, 2400 Kbh NV fra kl. 9-14. Vi vil byde på Eid bønnen med selskab af nye og gamle bekendte, samt en masser boder med lækkert mad, søde desserter, balloner, henna og ansigtsmaling. Så kom forbi og nyd Eid-dagen med os, vi glæder os til at se jer".

Den første khutba er på arabisk og vil blive holdt af sheikh Owaynat kl 9. Khutba nr. to er på engelsk og vil blive holdt af sheikh Muhammad Al Rahwan kl 10.

Det Islamiske Trossamfund - DIT, ønsker den muslimske nation over hele kloden en velsignet Eid.

Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.