Fajr 04:54 | Shuruq 06:55 | Dhuhr 13:07 | Asr 16:13 | Maghrib 19:08 | Ishaa 21:01 (Mere...)

Status på vores 9 mio. kroners indsamling til udvidelse af moskéen

kr. 9.000.000
donation thermometer
donation thermometer
kr. 8.855.700
donation thermometer
98%
Opdateret
30-8-2022

De artikler, som wakf.com bringer under sektionen Nyheder er taget fra danske aviser og afspejler ikke nødvendigvis DIT's holdninger.

16-årig kvinde siger shahada til søndagsdars, 01.11.2015

Skrevet af Bilal Assaad den . Sendt til Nyheder

Det startede med, at jeg begyndte at betvivle min gamle religion. Jeg var kristen før. Min tante konverterede så til islam, og det gjorde, at jeg fik interesse for også at undersøge det nærmere. Jeg spurgte mine muslimske veninder og dem omkring mig om islam, og jo mere jeg hørte om det, desto mere overbevist blev jeg.

Jeg gik igennem en meget svær periode i mit liv, og da begyndte jeg så at læse mere og mere om islam. Det hjalp mig rigtig meget og det fik mig på andre tanker. Det gav mig en indre ro og jeg blev lykkelig. Føler virkelig, at det var islam, der hjalp mig ud af min svære periode.

Der gik et par måneder og jeg kunne ikke blive i min gamle tro, for jeg troede ikke på det længere.

Jeg blev fuldt ud overbevist om islam og her sidder jeg så i dag, klar til at tage min shahadah.

Tags: Shahada

Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.