Fajr 03:18 | Shuruq 04:36 | Dhuhr 13:12 | Asr 17:34 | Maghrib 21:37 | Ishaa 22:50 (Mere...)

Status på vores 9 mio. kroners indsamling til udvidelse af moskéen

kr. 9.000.000
donation thermometer
donation thermometer
kr. 7.685.039
donation thermometer
85%
Opdateret
14-5-2022

De artikler, som wakf.com bringer under sektionen Nyheder er taget fra danske aviser og afspejler ikke nødvendigvis DIT's holdninger.

SØNDAGSDARS

Skrevet af Bilal Assaad den . Sendt til Nyheder

At gå glip af tid med familie og venner. At skulle spendere penge og dedikere kræfter, uden at se de øjeblikkelige resultater. At skulle stå imod fordomme og misforståelser, verbale, fysiske og psykiske overgreb. Alt sammen på baggrund af ens kald til Islam.

Alt sammen er dog udelukkende med til at styrke vores forhold til Allah, og forøge vores stolthed. Det er blot med til at styrke os i imaan insha'Allah.

Men i en tid hvor gudsbevidstheden er fraværende i samfundet, kan det være svært at finde fodfæste i Dawah (kald til islam). Profeten Nuh (aleyhi salam) oplevede en prøvelse i sin Dawah som overgår vores i kæmpe mængder. I århundreder kaldte han til Allahs vej, og mødte utallige test under rejsen.

Vær med os på søndag d.4/10 fra 15-17 når emnet vil være "Nuh (as) og Dawah i Vesten". Lektionerne fra denne historie er ikke til at gå glip af!

Tag en ven eller bekendt som du har lyst til at dele oplevelsen med, og medbring dem til dem til Wakf på Dortheavej 45, 2400 NV. Vi glæder os til at se jer!

Tags: Arrangementer

Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.