Fajr 03:54 | Shuruq 05:29 | Dhuhr 13:20 | Asr 17:24 | Maghrib 21:01 | Ishaa 22:32 (Mere...)

Status på vores 9 mio. kroners indsamling til udvidelse af moskéen

kr. 9.000.000
donation thermometer
donation thermometer
kr. 8.365.632
donation thermometer
93%
Opdateret
8-7-2022

De artikler, som wakf.com bringer under sektionen Nyheder er taget fra danske aviser og afspejler ikke nødvendigvis DIT's holdninger.

Anna-Mee Allerslevs seneste opdatering på facebook vedr brandstiftelsen

Skrevet af - den . Sendt til Nyheder

Efter angrebet mod Islamisk Trossamfund har der været en heftig debat på Facebook. Overraskende mange sympatiserer med gerningsmanden. På trods af at trossamfundets center var fuld af børn, kom der flere støtteerklæringer til gerningsmanden fra private mennesker, der blandt andet ville donere en liter benzin til fremtidige angreb. ”Brænd kamellortet af” og ”Klasse! Ærgerligt det ikke brændte ned” var bare nogle af kommentarerne. Det er altså tragisk. Det er blevet legitimt at angribe danske muslimer - endda i en situation, hvor de er ofrene. Og de hadske holdninger begrænser sig ikke til de sociale medier.


I dag har Ekstra Bladet givet spalteplads til et læserbrev, der angriber mig. Det er der intet mærkeligt ved. Jeg er politiker og er vant til den slags personlig angreb.

Men angrebet handler ikke om min politik. Angrebet handler om, at jeg vil give mere plads til ”hættemåge-kolonier”.

Og det er bare det seneste eksempel. Bare få dage før angrebet mod Islamisk Trossamfund, lavede jeg et blogindlæg om bekæmpelse af radikalisering inde på Jyllands-Posten hjemmeside. Blandt kommentarerne var der opfordringer til at lade vores F-16 kampfly bombe moskeer og udsatte boligområder i Danmark. En anden fortalte, at han støttede ideen, men han kunne fikse det nemmere. Han kunne bare tage bussen ud til Grimhøj Moskeen med 25 kilo i sin rygsæk og 10 minutter senere, ville det hele være overstået.

Jeg fik Jyllands-Posten til at slette indlæggene, men hvad er det lige, der sker? Hvornår blev det acceptabelt at tale så hadefuldt og nedsættende om andre?

Hvorfor er man pludselig populær på Facebook, fordi man opfordrer til angreb mod andre grupper i samfundet?

Kære Danmark. Vi er større end det. Hadet og voldens vej fører os ingen steder. Vi skal stoppe radikaliseringen af det offentlige rum.

Tags: Påsat brand hos Islamisk Trossamfund 16-8-2015

Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.