Fajr 03:18 | Shuruq 04:36 | Dhuhr 13:12 | Asr 17:34 | Maghrib 21:37 | Ishaa 22:50 (Mere...)

Status på vores 9 mio. kroners indsamling til udvidelse af moskéen

kr. 9.000.000
donation thermometer
donation thermometer
kr. 7.685.039
donation thermometer
85%
Opdateret
14-5-2022

De artikler, som wakf.com bringer under sektionen Nyheder er taget fra danske aviser og afspejler ikke nødvendigvis DIT's holdninger.

Islamisk Trossamfund: Alle bør stemme

Skrevet af Jakob Binderup den . Sendt til Nyheder

Sådan lyder opfordringen fra Islamisk Trossamfund efter flere grupperinger herunder Hizb ut-Tahrir i en række videokampagner har opfordret samtlige danske muslimer til at boykotte folketingsvalget 18. juni.

- Man skal aktivt gå ind og stemme på de partier, som er villige til at tale muslimernes sag, lyder opfordringen fra Imran Shah, talsmand for Islamisk Trossamfund.

Alle bør stemme  Han ønsker ikke at forholde sig Hizb ut-Tahrirs videoer, der iøvrigt er ledsaget af en pressemeddelelse, hvor organisationen forklarer, at det er i strid med sharia-principperne, og at det kun er Allah, der må dømme og styre.

Men alle bør tage del i demokratiet, ifølge Imran Shah.

- Det er op til folk selv, hvem de vil stemme på, men vi anbefaler, at man stemmer. Vores holdning er, at man skal tage aktivt del i samfundsdebatten, siger Imran Shah, der understreger, at selv de mest lærde og ortodokse muslimer opfordrer til, at man stemmer ved valget.

 

Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.