Fajr 06:11 | Shuruq 08:20 | Dhuhr 12:25 | Asr 13:58 | Maghrib 16:21 | Ishaa 18:22 (Mere...)

Status på vores 9 mio. kroners indsamling til udvidelse af moskéen

kr. 9.000.000
donation thermometer
donation thermometer
kr. 3.440.750
donation thermometer
38%
Opdateret
1-1-2022

De artikler, som wakf.com bringer under sektionen Nyheder er taget fra danske aviser og afspejler ikke nødvendigvis DIT's holdninger.

Labelled Muslim konference 2015

Skrevet af Bilal Assaad den . Sendt til Nyheder

Radikal. Ekstremist. Fundamentalist. Moderat. Muslim-light. Kokosnød. Betegnelserne er mange. Tonen er rå.

Mange muslimer i Vesten oplever dagligt en meningstilkendegivelse omkring, hvordan de bør være som muslimer. Unge muslimer oplever dagligt et pres fra medier, samfund, den offentlige debat samt politikere, hvad angår deres identitet. Diskussionen er lagt skarpt, spørgsmålene kan dele befolkningen i to: Hvem er du som muslim, er du moderat eller radikal? Er du med os eller imod os?

Verden er dog ikke sort på hvid, og vi skal altid huske på, at ligegyldigt hvor sort og hvid nogen forsøger at male verden, så er der nuancer i mennesket, i samfundet og i verden. Disse nuancer er i vores smukke deen og vi ska...l som muslimer altid huske på, at ligegyldigt hvor meget nogen skulle ønske at bestemme, hvordan muslimerne skal opføre sig, tænke og handle, så har Allah allerede fastsat lige netop det. Tilbage er spørgsmålet om hvilke principper og værdier vi som muslimer skal have tæt på hjertet for at tilfredsstille Allah? Og hvordan takler vi som muslimer, de udfordringer vi står over for i dag på bedste vis? Tonen er ikke som den har været, hvordan ændrer vi den til det bedre? Hvordan bevæger vi os fremad? Hvordan kommer vi videre?
 
 
Deltag i Muslimsk Ungdom i Danmarks konference ”Labelled Muslim” d.16. maj 2015, Korsgadehallen, Korsgade 29, 2200 København og få svar på dine spørgsmål, lad os sammen komme videre.
 
Følg med konferencen på Facebook

Tags: Arrangementer

Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.