Fajr 04:56 | Shuruq 06:57 | Dhuhr 13:06 | Asr 16:11 | Maghrib 19:05 | Ishaa 20:58 (Mere...)

Status på vores 9 mio. kroners indsamling til udvidelse af moskéen

kr. 9.000.000
donation thermometer
donation thermometer
kr. 8.855.700
donation thermometer
98%
Opdateret
30-8-2022

Profet tegninger: Hvad mener I om volden, og om Dannebrogs og ambassade- afbrændingerne i de muslimske byer?

Skrevet af Bilal Assaad den .

Med hjælp fra Gud, har vi altid, og vil altid, insistere på at bekæmpe volden, hvad enten det er tale om her i Danmark eller en hvilken som helst anden land i verden.

Vi fordømmer og afskyer volden, da dette er imod selve grundprincippet i Islam, og denne fordømmelse og afstandstagen fra vold har vi taget fra Profeten Muhammad som for os, er det bedste eksempel for menneskeheden. Vores bevæggrunde har, fra begyndelsen været, at løse denne konflikt gennem dialog på en fredelig måde. Samtidig kan vi i Danmark, som et folk, søge efter fællesnormer, der værner om både ytringsfriheden og religionsfrihed på lige fod. Det skal derfor understreges, at afbrændingen af Dannebrog og ambassaderne er lige så stødende for os, som for enhver anden dansk borger.


Vi har til gengæld intet tilovers for sortseer og pessimister, der nærmest er ved, at falde over hinanden i deres søgen efter ’civilisationernes sammenstød’. Der er ikke andet tilbage end at tilføje, at tiden og historien er vor alles bedste dommer. Så mon ikke der vil blive dømt retfærdigt?!

Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.