Fajr 04:56 | Shuruq 06:57 | Dhuhr 13:06 | Asr 16:11 | Maghrib 19:05 | Ishaa 20:58 (Mere...)

Status på vores 9 mio. kroners indsamling til udvidelse af moskéen

kr. 9.000.000
donation thermometer
donation thermometer
kr. 8.855.700
donation thermometer
98%
Opdateret
30-8-2022

Profet tegninger: Hvorfor fik offentligheden intet at vide om disse kendsgerninger?

Skrevet af Bilal Assaad den .

Der er ingen tvivl om, at vi har sat en del kræfter i at offentliggøre hele sagens forløb i detaljer. Men gang på gang oplever vi, at de involverede medier ikke har levet op til deres ansvar, som dem der objektivt søger sandheden.

Tværtimod synes det, at medierne kun var optaget af at sælge en ny historie eller en ny ”skandale” på sagen. For eksempel sendte vi et åbent brev den 11.1.2006 til statsministeren over Ritzaus bureau, hvori vi fremlagde fakta og forklarede vores holdning. Vi modtog et godt svar fra ham. Dette kom ikke frem på noget tidspunkt. Men i bund og grund må vi dog også erkende med os selv, at vores mediemæssige evner i virkeligheden, er meget begrænsede i forhold til sagens omfang og dennes konsekvenser.

Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.