Fajr 04:04 | Shuruq 05:50 | Dhuhr 12:16 | Asr 15:41 | Maghrib 18:41 | Ishaa 20:27 (Mere...)

Profet tegninger: Mener I ikke, I har vildledt de myndigheder som I mødte, og forsynet dem med fejlagtige oplysninger, hvorved I antændte følelserne med

Skrevet af Bilal Assaad den .

Den bedste måde man kan videreføre oplysninger på, er ved at sende personlige repræsentanter, så man undgår misforståelser, så vidt muligt, samt at fremlægge de faktiske forholde på en så præcis og nuanceret måde, som muligt. Repræsentanterne var forsynet med en dokumentmappe som indeholdte tre dele:

Den første del indbefattede Jyllands-Postens tegninger, adskillelige avisartikler samt vore skriftlige henvendelser til diverse myndigheder og modtagere i Danmark.

Den anden del indeholdte Weekendavisens tegninger, den tredje del inkluderede kopier af en hel del trusselbreve, som var sendt til vores islamiske centre. Ingen af disse oplysninger var fejlagtige.
TV-2 interviewede sågar, den fremtrædende journalist i Cairo, Mahmoud Bakry. Han udtalte selv, at delegationen havde været rolig og afbalanceret i deres omtale af forholdene i Danmark.

Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.