Fajr 04:54 | Shuruq 06:55 | Dhuhr 13:07 | Asr 16:13 | Maghrib 19:08 | Ishaa 21:01 (Mere...)

Status på vores 9 mio. kroners indsamling til udvidelse af moskéen

kr. 9.000.000
donation thermometer
donation thermometer
kr. 8.855.700
donation thermometer
98%
Opdateret
30-8-2022

Det er Hyltofts retorik der er Skrækindjagende

Skrevet af Bettina Meisner den .

Hyltofts påstande er misvisende. Efter at have læst artiklen ” DR-næstformand går til angreb på islamfest” kunne man godt få den tanke at Hr. Hyltoft , og Pia K. har glemt at tænke sig om før de talte. Deres totale fordrejninger af Islam /public service og begivenhederne før anden verdenskrig er misvisende.

 

 Jeg ved ikke hvad der er værst? Manglede faktuel historisk viden eller manglende evne til at formidle sig i et multikulturelt dansk samfund? Partiets holdninger bærer imidlertid præg af begge del D.I.T. mener, at DR bør roses for det vi vil kalde et positive initiativ.

 Oplysning om Ramadan og Eid fejring til den danske befolkning er et vigtigt led i interaktionen i et mulikutuelt Danmark . DR har forstået hvad D.F ikke har, ”viden fremmer forståelse”” Uden dialog og oplysning om andres religion og kultur udvikler vores samfund sig netop imod totalitære tilstande.

 Det er DFs retorik der har paralleller til tiden inden Hitlers magtovertagelse og ikke DR eidfejring der jo kan bidrage til en afmystificering af de danske muslimers tro.

 Islam bekender sig ingenlunde til krigerisk tro som Hyltoft udtaler det. Faktisk betyder rodet af selve ordet ”islam” fred. Den er dialogbaseret, oplysende og dermed bl.a også anti- nazistisk DF taler nærmest om danskerne som er de ikke i besiddelse af evnen til kritisk at sortere i medierne. Sagen er jo i virkeligheden såre simpel .

 Enhver inkl. Pia K vælger jo frit om de følger DRs programmer eller ej. Islams mål er aldrig ”at proppe nogen med noget”

Det er et historisk faktum at fejringen af Hitlerjugend i 1930’erne, netop foregik fordi nazisterne umiddelbart efter Hitlers magtovertalelse indførtes skrap censur.

 De sørgede for, at kritikere af nazismen blev forhindret i at komme til orde. Bøger af anti-nazistiske forfattere kastet på bålet. Følger man DFs skrækindjagende ide om hvad public service skal bestå i ender det i værste fald med sådanne tilstande. Multikulturel aktivitet som bl.a DR.s initiativ bør fremmes og ikke boykottes med falske påstande som grundlag. Oplysning er et must for det forstandige menneske. 

 
Af: Bettina Meisner Islamisk Trossamfund / 15 August 2012 11:32
Kilde: Det Islamiske Trossamfund i Danmark 

Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.