Fajr 04:56 | Shuruq 06:57 | Dhuhr 13:06 | Asr 16:11 | Maghrib 19:05 | Ishaa 20:58 (Mere...)

Status på vores 9 mio. kroners indsamling til udvidelse af moskéen

kr. 9.000.000
donation thermometer
donation thermometer
kr. 8.855.700
donation thermometer
98%
Opdateret
30-8-2022

Omskæring midt i en agurketid

Skrevet af Bettina Meisner den .

Så er det igen agurketid i de danske medier! Konsekvensen er, at man igen, igen diskuterer emner som i virkeligheden ikke er ”nyheder” og som for så vidt kunne være debatteret i sidste måned eller vente til næste. Men nuvel Islamisk Trossamfund griber gerne handsken for ikke overraskende at påminde om fortrinligheden af omskæring.

Lad det være sagt med det samme islams forskrifter er aldrig uvidenskabelige eller middelalderlige, men derimod et godt bud på den bedste livsførelse.

 Det er ikke kun jøder og muslimer der omskærer deres drenge børn, men ikke uden grund også et stort antal af den mandlige amerikanske befolkning.

 Omskæring har nemlig mange fordele, det er aldrig lægeligt bevist, at det skader, tværtimod. Både WHO/FN anbefaler omskæring i kampen mod Hiv/ Aids. F.N.s børnefond UNICEF anbefaler omskæring af drenge(smitten sider i forhuden) som et effektivt våben mod hiv/aids hvor infektionsniveauet kan reduceres med helt op til 60 procent. Metoden er både anerkendt, sikker og billig.

 Andre undersøgelser i ”The Lancet” en af verdens mest anerkendte medicinske tidsskrifter påviser at livmoderhalskræft er sjælden i forhold hvor manden er omskåret.

 Endelig forbygger omskæring urinvejsinfektion.

 Den aktuelle debat fra Tyskland og i Danmark bærer snarere præg af assimilations tvang end af tungtvejende lægevidenskabelige argumenter.

 Må vi påminde om at et evt. forbud for mindreårige er grundlovsstridende idet det vil annullere religionsfriheden. Et effektivt forbud vil ifald således også skulle indbefatte et forbud imod den almindelige dåb idet et spædbarn ikke er i stand til at tage et religiøst standpunkt.

 Det vil altid være D.I.T's holdning at et samfund er bedst tjent med at det er de enkelte forældre der tager stilling til hvad der sig hør og bør.

 I den gode debats ånd.
 
Af: Bettina Meisner / 20 Juli 2012 22:9 

Kilde: Det Islamiske Trossamfund i Danmark 

Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.