Fajr 04:54 | Shuruq 06:55 | Dhuhr 13:07 | Asr 16:13 | Maghrib 19:08 | Ishaa 21:01 (Mere...)

Status på vores 9 mio. kroners indsamling til udvidelse af moskéen

kr. 9.000.000
donation thermometer
donation thermometer
kr. 8.855.700
donation thermometer
98%
Opdateret
30-8-2022

Til vore syriske brødre og søstre

Skrevet af DIT den .

I Guds navn Den Mest Barmhjertige

Det Islamiske Trossamfund følger jeres ekstremt svære situation tæt dag for dag.


Ikke et sekund går uden, at vi tænker på jer her fra Danmark. Vi har selv mistet familiemedlemmer i krig og vi kan mærke jeres smerte, men vi kan aldrig fuldstændig sætte os ind i jeres situation. Bashar Al-Assad er nådesløs over for den civile befolkning og fører uden samvittighed sine tanks henover jeres familier. Det gør ondt på muslimer her i Danmark at se og vi ønsker, at Gud løser jeres situation til det bedste hurtigst muligt. Ingen lader til at ville ofre tid eller humanitær hjælp til jer. Det er fordi i er rigtige muslimer, som står imod uretfærdighed. I er dem som både de europæiske, amerikanske og arabiske ledere frygter at se komme til magten i Syrien. Lad jer ikke snyde og fortvivl ej. Gud siger i den sidste åbenbaring sendt til menneskeheden:

 "Denne [Quran] er et klart udtryk til [alle] folk og en vejledning og instruktion for dem som er bevidste omkring Gud. Så bliv ikke svage og fortvivl ej og i vil blive overlegne, hvis i er [sande] troende. [3:138-139]"

 Gud viser jer at I skal være tålmodige og ikke give op og blive ved med at presse på for forandring.Sandelig Guds ord forklarer dette bedst og ikke det menneskeskabte.

 "Hvis i ikke støtter Profeten - Så har Gud allerede støttet ham da dem, som drev ham ud [af Makkah] som den ene af de to i grotten og han sagde til sin følger [Abu bakr],

 "Fortvivl ej; Sandelig Gud er med os." Og Gud sendte Sin Ro ned over ham og støttede ham med Engle du ikke så og gjorde ordet fra de ikke-troende til det laveste, hvorimod Guds ord er det mest Ophøjede. Og Gud er Den Mest Ophøjede i Magt og Visdom. [9:40]"

 Det er set før, hvordan forfølgelse og folkemord er blevet iværksat af Islams fjender og Gud har altid besvaret den undertryktes bøn. Husk Gud i jeres bøn, giv ikke op. Jeres døde vil ikke være døde forgæves, som Gud forklarer det:

 "Hvis i skulle blive skadet - så er der allerede en lignende skade som har rørt det folk, som er i [opposition]. Og disse dage [med betingelser] regulerer Vi iblandt folket, så Gud gør det evident for de troende og vil tage til sig selv fra iblandt jer martyrer - og Gud kan ikke lide de uretfærdige.[3:140]"

 Så fortvivl ej kære brødre og søstre i Syrien og vid at jeres ofringer ikke vil være forgæves og at den bedste støtte er den fra Gud og ikke fra den arabiske liga, europæiske eller amerikanske ledere. Lige så snart de kan se, at sunni muslimerne er ved at tage overhånd, så vil de skride ind til intervention ligesom i krigen på Balkan, hvor de forskellige grupper af frihedskæmpere havde den serbiske udryddelseshær til sit nære nederlag."  
   
Kilde: Det Islamiske Trossamfund i Danmark 

Af: Det Islamiske Trossamfund / 22 Februar 2012 20:1

Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.