Fajr 04:54 | Shuruq 06:55 | Dhuhr 13:07 | Asr 16:13 | Maghrib 19:08 | Ishaa 21:01 (Mere...)

Status på vores 9 mio. kroners indsamling til udvidelse af moskéen

kr. 9.000.000
donation thermometer
donation thermometer
kr. 8.855.700
donation thermometer
98%
Opdateret
30-8-2022

Det arabiske Stasi-regime

Skrevet af Imran Shah den .

Syrien er det seneste eksempel på et diktatur, der har undertrykt hele sin befolkning i meget lang tid.

Præsident Bashar Al-Assad tramper samvittighedsløst i sin fars fodspor, hvad angår brutalitet overfor sin egen befolkning. Vi husker alle byen Hama, hvor over 40.000 civile menneskeliv i 1982 blev nedslagtet med artilleri, granater og jagerfly. Den største massakre i nyere tid i Mellemøsten blev begået af Hafez Al-Assad. Denne familie vil sammen med andre diktatur-familier kun blive husket for de massakrer og blodsudgydelser, de har forvoldt deres befolkning. Deres ekstensive efterretnings apparat med meddelere overalt i verden kan heller ikke ignoreres. De vil også blive husket for den kommende ydmygelse.

 For ethvert logisk indstillet individ vil Tunesien, Egypten og Libyen fungere som fyrtårn for, hvilken retning man som leder af et land bør vælge. Ibn Khaldun sagde, "Uretfærdighed ødelægger civilisationen". Det vil sige, at enhver stat, der regerer med uretfærdighed og tyranni ikke vil overleve særligt længe.

 Dette skrev Ibn Khaldun i 1377.

 Allerede nu har de få af Syriens allierede, meldt sig i spidsen af regeringer, der ønsker dette tidligere franske mandat til at stoppe deres voldsomme fremfærd mod civile. Der vil ikke være nogen som helst tvivl om, at Syriske regime falder og at det vil gå stærkere, jo hårdere Bashar Al-Assad fører sin militærmaskine frem. Alle er enige om, at regimet skal falde og vi håber at samme enighed gælder, når befolkningen selv beslutter sig for at genoplive Damaskus og Syrien til sin storhedstid før 1. verdenskrig.

 Gud siger i Det Sidste Testamente:
 "Og da din Herre sagde til englene, "Sandelig, Jeg vil etablere en efterfølger til autoriteten på jorden." De sagde, Vil Du placere nogen på jorden, som vil skabe korruption og lade blodet flyde, imens vi ihukommer Dig?"

 Allah sagde, "Sandelig, Jeg ved hvad i ikke ved." [Baqarah 2:30]

 "Disse er Guds Vers. Vi reciterer dem til dig, [O Muhammad], i sandhed; og Gud ønsker ingen uretfærdighed til verdenerne." [Al-Imran 3:108]

 Det Islamiske Trossamfund sætter sin lid til Gud som altid, og beder Ham om at hjælpe vores brødre og søstre i Syrien med en permanent løsning på deres regimes tyranni og skifte det ud med noget, der er bedre for dem og give dem styrke til at vælge det rigtige for dem selv og ikke underlægge sig pres fra tidligere kolonimagter, men følge Guds befalinger igennem Hans sidste Sendebud for at opnå evig succes i det Hinsides udfra Guds Barmhjertighed."  
 
 
Kilde: Det Islamiske Trossamfund i Danmark 

Af: Imran Shah / 28 November 2011 2:41


Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.