Fajr 03:54 | Shuruq 05:42 | Dhuhr 13:19 | Asr 17:16 | Maghrib 20:45 | Ishaa 22:32 (Mere...)

Status på vores 9 mio. kroners indsamling til udvidelse af moskéen

kr. 9.000.000
donation thermometer
donation thermometer
kr. 8.365.632
donation thermometer
93%
Opdateret
8-7-2022

Kære Søren Pind

Skrevet af Imran Shah den .

På intet tidspunkt har Det Islamiske Trossamfund i Danmark opfordret til drab på nogen som helst anderledes tænkende, herunder homoseksuelle. Tværtimod har Søren Pind gjort sit for at støtte op om rockernes manifest.

 

På intet tidspunkt har Det Islamiske Trossamfund forbudt deres søstre i at deltage i demokratiet og uddanne sig. Tværtimod har Det Islamiske Trossamfund altid opfordret vores søstre til at uddanne sig mest muligt og gøre brug af deres evner.

 På intet tidspunkt har Det Islamiske Trossamfund bombet shariahlovgivning ned over hovedet på folk med laserstyrede bomber. Tværtimod har Søren Pinds regering i nu to krige bombet demokratiet ned i hovedet på civilbefolkningen i Afghanistan og tidligere Irak.

 På intet tidspunkt har Det Islamiske Trossamfund forbudt deltagelse i demokratiet, da vi altid har talt for at være inkluderende og bidragende. Kritikken har ingen hold i virkeligheden og det burde ligge Integrationsministeren mere på sinde at udarbejde nogle rigtige tiltag for at få den kvalificeret arbejdskraft iblandt indvandrere ud på jobmarkedet istedet for at tale om ting, der slet ikke vedrører den danske dagligdag.
 
 
 
Kilde: Det Islamiske Trossamfund i Danmark

Af: Imran Shah, Talsmand For Dit / 16 April 2011 0:39

Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.