Fajr 03:54 | Shuruq 05:23 | Dhuhr 13:20 | Asr 17:27 | Maghrib 21:08 | Ishaa 22:32 (Mere...)

Status på vores 9 mio. kroners indsamling til udvidelse af moskéen

kr. 9.000.000
donation thermometer
donation thermometer
kr. 8.365.632
donation thermometer
93%
Opdateret
8-7-2022

Undertrykkelsen støttet af frie demokratier

Skrevet af Imran Shah den .

I den forgangne uge var vi alle vidner til, hvordan et europæisk støttet regime brød sammen på grund af en folkelig opstand imod et reelt diktatur. Den tunesiske ekspræsident har siddet på magten i mere end 23 år og holdt befolkningen i et jerngreb.Moskeer skulle holdes lukket imellem bønnerne, deltagere i bønnerne og fredagsbønnerne blev noteret ned af en slags stasi-politi, ingen måtte forsamles i moskeerne, kritikere blev fængslet på stribe og kvindernes tørklæde var ilde set hos diktaturet.

Alle vores højthævede friheder som så vi ofte fremhæver i de europæiske lande, kunne man ikke levne hos Tunesien. Man ville undgå et nyt Algeriet. Så er det bedre at holde dem i jerngreb end at tillade frie valg. Sådan vender de europæiske regeringer diskret sig den anden vej, når det gælder menneskerettigheder i de arabiske regimer.

I december 1991 vandt et parti i Algeriet, der kaldte sig Den Islamiske Befrielses Front, 1. runde af et valg men det blev hastigt annulleret af militæret, som fik et anderkendende nik fra Frankrig. Derefter startede en blodig borgerkrig med mere end mellem 150.000 - 200.000 døde. Hovedansvaret for denne massakre lå hos det fransk støttede militær.

I Gaza vandt Hamas valget i alle de palæstinensiske områder, men igen besluttede de vestlige regeringer at lave et vink med en vognstang til deres finansierede støtter - i dette tilfælde Fatah. Ingen snyd var rapporteret ved valget. Hamas havde forinden haft et massivt rodfæstet socialt arbejde med de fattige og trængende og havde med deres engagement vist, at de var istand til at koordinere og administrere med ansvar over for befolkningen. Modsat Fatah som til stadighed regerer med korruption som hovedregel mere end undtagelse og derfor får fyldt flere likvide midler til deres udenlandskonti. En kort borgerkrig udbrød og imens sad de vestlige regeringer mageligt tilbage og kunne endnu engang konkludere, at menneskerettighederne kun gælder de udvalgte få.

Men Jasmin-revolutionen er kommet lidt bag på de europæiske regeringer, som selvfølgelig udadtil ikke kan gøre andet end at ønske dem tillykke - nu da tæppet er trukket væk under dem. Kunne man forestille sig, at de vestlige regeringer ikke ville blande sig og selv lade dem beslutte, hvilken vej de vil vælge? Officielt tog Jasmin-revolutionen omkring 70 liv. Det var, hvad det tog for at vælte diktatoren. Det tog anderledes over 600.000 liv at vælte Saddam Hussein ifølge det ældste videnskabelige medicinske magasin, The Lancet.

Vi skal nok ikke være naive og tro at de vil blande sig udenom, men vi kan kun håbe på, at de får fred til at bestemme deres egen måde at styre på, for så skal det nok gå.

Ligeså snart de vestlige regeringer rasler med pengepungen så vil diktatoren igen vise sit grimme ansigt. Derfor vil vi som muslimer altid blive bekræftet i Guds sidste åbenbaring til menneskeheden, hvori den Almægtige og Mest Magtfulde i enhver forstand siger: 'Søger de da ignorancens afgørelse? Og hvem er bedre til at afgøre end Gud for et folk med urokkelig tro'. [Al-Maidah: 5:50] ".

For os gælder retfærdigheden og den vil vi tro på lige indtil Dagen, hvor balancen vil blive gjort med ens handlinger fra denne verden..

Af: Imran Shah / 28 Januar 2011 21:49

Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.