Eid-ul fitr 2020

Det Islamiske Trossamfund og Muslimsk Ungdom i Danmark ønsker alle et hjerteligt Eid Mubarak for i morgen, søndag den 24. maj 2020.

Vi håber, at denne måned har været fyldt med fordybelse, tilbedelse og ikke mindst dannet ramme for vores stræben efter at søge Allahs ﷻ tilfredshed, også udenfor Ramadan.

Vi spørger Allah ﷻ om at acceptere fra os og jer, og lade os genopleve Ramadans velsignelser. Allahumma ameen.


الأحد 24-5-2020 أول أيام عيد الفطرالمبارك

 الوقف إدارة ومتطوعين يتقدمون بأحر التهاني والتبريكات الى جميع المسلمين

 

Udvidelse af moskéen

Det Islamiske Trossamfund har eksisteret siden 1990'erne. I 1996 flyttede vi til Nordvest. Flere generationer er født siden, men moskéen er endnu ikke blevet renoveret eller forstørret for at kunne rumme os og de nye generationer. Du har nu muligheden for at være en del af denne historiske proces, så vi alle kan tilbede Allah ﷻ under de bedst mulige rammer og forhold.

Donér til renoveringen af din og min moské. Husk at Allah ﷻ fordobler belønningerne i denne velsignede måned, Ramadan, så vær ekstra gavmild mod dig selv, for Profeten ﷺ gav også mere i Ramadan.

MobilePay: 96 06 94

Kontonr.: 6266-212-400

Reg.nr.: 5501

Ramadan Mubaarak

Det Islamiske Trossamfund i Danmark

 

Fajr 03:12 | Shuruq 04:42 | Dhuhr 13:08 | Asr 17:31 | Maghrib 21:37 | Ishaa 23:07 (Mere...)

Status på indsamling til udvidelse af moskéen

Kr. 9000000
donation thermometer
donation thermometer
Kr. 1400000
donation thermometer
16%
Opdateret
24-05-2020

TV2's manipulation - Umm Abdallah besvarer spørgsmål

Skrevet af Bilal Assaad den .

Endnu engang har TV2 skrabet bundlinjen hvad angår anstændig og objektiv journalistisk, ved bl.a. anvendelse af islamhaderen Nahla Mahmoud som muldvarp og Ahmed Akkari, Tina Magaard m.fl. som angivelige eksperter, med deres konstante generaliseringer og logiske fejlslutninger. En metode som retmæssigt har modtaget stor kritik for dens uobjektive og ensidige vinkling den seneste uges tid.

Se med her når vores kære Umm Abdullah giver en uddybende forklaring på de tre stillede spørgsmål;

OBS: Vi får skudt i skoene at vi siger noget i skjulte optagelser, og noget andet offentligt. Men tager man et nærmere kig, og fjerner alle de manipulative lyde, farver og indskudte kommentarer, er det som siges forneden ikke langt fra, hvad der siges i det private.

Skal man acceptere vold i et ægteskab?

Skal man gå til myndighederne når andre muligheder er udtømte?

Find os på Facebook

wakf facebook

DIT Youtube

wakf tube

Doner med MobilePay

Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.