Fajr 05:25 | Shuruq 07:04 | Dhuhr 13:00 | Asr 16:04 | Maghrib 18:55 | Ishaa 20:35 (Mere...)

Udvidelse af moskéen

Udvidelse af moskéen

Det Islamiske Trossamfund har eksisteret siden 1990'erne. I 1996 flyttede vi til Nordvest. Flere generationer er født siden, men moskéen er endnu ikke blevet renoveret eller forstørret for at kunne rumme os og de nye generationer. Du har nu muligheden for at være en del af denne historiske proces, så vi alle kan tilbede Allah ﷻ under de bedst mulige rammer og forhold.

Donér til renoveringen af din og min moské.

MobilePay: 96 06 94

Kontonr.: 6266-212-400

Reg.nr.: 5501

Det Islamiske Trossamfund i Danmark

 

Status på vores 9 mio. kroners indsamling til udvidelse af moskéen

kr. 9.000.000
donation thermometer
donation thermometer
kr. 2.696.133
donation thermometer
30%
Opdateret
27-12-2020

Konvertitundervisning

Skrevet af DIT den .

DIT-konvertitundervisning har til formål at yde support til nye muslimers udvikling i deres første stadier.

Dette gøres primært ved at tilbyde et kvalificeret undervisningsforløb i basisislam men også gennem sociale aktiviteter, rådgivning og support til enhver tænkelig situation, hvor et reelt behov måtte opstå for en konvertit

Konvertitundervisningen har til formål at undervise konvertitter og andre nysgerrige i basale emner inden for islam. Hver sæson byder på et pensum, som består af basale emner, som skal give dig et bedre indblik i islam på et grundlæggende niveau. Derfor indeholder pensummet bl.a. emner som de fem søjler, de seks trosartikler og profetens biografi, fred være med ham. Kurserne foregår under afslappede forhold og med tanke for det sociale aspekt i læringen og praksissen. Undervisningen er fuldstændig uforpligtende, og man kan komme og gå som man vil.

 https://www.konvertit.info/

Islamguide.dk

IslamGuide.dk

Find os på Facebook

wakf facebook

DIT Youtube

wakf tube

Doner med MobilePay

Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.