Fajr 04:02 | Shuruq 05:43 | Dhuhr 13:09 | Asr 17:07 | Maghrib 20:33 | Ishaa 22:08 (Mere...)

Demonstration fredag d.19/4 fra kl.16-18

Skrevet af DIT den .

Det Islamiske Trossamfund opfordrer til genindførelsen af blasfemiparagraffen. Der skal være en grænse for, hvor meget kan tillade sig at forhåne en befolkningsgruppe baseret på deres religion, og stadig nyde lovens beskyttelse. Racisme er forbudt jvf. racismeparagraffen, fordi historien har lært os, hvad opildnelse til had mod en bestemt race kan føre med sig. Samme forbehold og bekymringer bør rettes mod opildelsen til had mod en befolkningsgruppe baseret på deres religion.

Danmark skabte sig internationalt ry da den siddende regering viste villighed til at begrænse forkynderes ytringsfrihed, hvis det blev vurderet at de opfordrede til had eller fjendskab. Det var en gradbøjning af ytringsfriheden, og en direkte begrænsning af samme, fordi det alt andet lige kunne forstyrre den offentlige orden.

Som den sidste uge har vist, har had og fjendskab rettet mod muslimer været kilde til en forstyrrelse af offentlig orden. Alt andet lige, må dette spydige had, som har forhånet muslimers helligdomme, og samtidig nydt myndighedernes beskyttelse nå til en ende. Danmark har brug for at gå forrest i at forbyde hadske og diskriminerende ytringer mod det muslimske mindretal.

Dette er budskabet for demonstrationen fredag d.19/4 fra kl.16-18. Her vil demonstranter samles og marchere fra Blågårdsplads til Rådhuspladsen. Adskillige organisationer støtter op om initiativet. Yderligere information kan findes på dette link: https://www.facebook.com/events/638475073283332/

Demonstration

Skrevet af DIT den .

Terrorangrebet i New Zealand blev begået af terrorister fra den ultranationale højrefløj. Desværre er den hadske indstilling overfor muslimer ikke begrænset til dem, den er blevet mainstream. I både politik og i presse er tonen blevet for grim og indstillingen for fjendtlig.

Hetzen har overgået anstændighedens grænser, og det er ikke længere en “ærlig kritik i ytringsfrihedens navn”, som islamkritikere gemmer sig bag. Det er blevet til et spydigt had, hvor grænserne er blevet skubbet år for år, det har fostret en kultur af frygt og had.

Men grænsen er nået og nok er nok, det er på tide at sige fra, en gang for alle. Det er på tide at stå sammen og ende hadet, og vende tilbage til en saglig og anstændig debat. Vi vil ikke vente til at en lignende tragedie rammer os herhjemme!

Vær med på lørdag når vi alle, uanset baggrund, etnicitet og religion, mødes for at sige fra over for den hetz der har fordærvet vores kultur. Lad os forebygge frem for at fortryde. Lad os gå en ny tid af saglighed i møde.

Manifestationen finder sted på lørdag den 23/3 kl 15-17 på Rådhuspladsen i Kbh. Jo flere vi er, jo stærkere fremstår vi og des længere kan vores stemme nå ud.

Pressemeddelelse

Skrevet af DIT den .

Midt i mellem bølgende grønne bakker og dale, strande med sort sand farvet af århundreders vulkanske og dramatiske fjelde med fossende vandfald, har der inden for få timer udspillet sig en tragisk terrorhandling i form af en regulær massakre af uskyldige.

EU-dom rammer jødiske og muslimske spisevaner

Skrevet af Mette Guldagger den .

Dyr skal bedøves, før de halalslagtes, hvis kødet skal øko-mærkes, siger en ny dom. Det jødiske samfund mener, det er symbolpolitik og udtryk for manglende tolerance.

Find os på Facebook

wakf facebook

DIT Youtube

wakf tube

Doner med MobilePay

Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.
Læs mere... Ok Nej tak