Fajr  06:11  |  Shuruq  08:04  |  Dhuhr  11:59  |  Asr  13:31  |  Maghrib  15:51  |  Ishaa  17:38 (Mere...)

Muslims Must Condemn!

Skrevet af Abu Haneefa til .

In the second year after the Prophet Muḥammad’s (sall Allāhu ʿalayhi wa sallam) migration from Makkah to Medina, when hostilities between the Quraysh and the fledgling Muslim community in Medina were at a peak, the Muslim community was faced with a controversy which struck at the heart of accepted norms and morality in the Arabian Peninsula. A small platoon headed by ʿAbdullāh b. Jahsh reached a region called Nakhlah, where they encountered a trade caravan belonging to the Quraysh, who of course had confiscated the homes, properties and businesses of Muslims from Makkah. The platoon attacked the caravan, confiscated its goods and took two men as prisoners of war, who were later released. The third man, ʿAmr b. Hadrami, was killed in the attack.

Ræk hånden ud til din muslimske medborger og du vil se, at de vil komme dig smilende i møde

Skrevet af DIT, Det Islamiske Trossamfund til .

En moske i Skælskør har netop flyttet lokaler til et tidligere supermarked og har angiveligt været årsag til bekymring og frustration hos nogle borgere. Denne går på frygten for det fremmede, frygten for muslimer og frygten for faldende huspriser. Frygten har endda manifesteret sig i så stort et had, at der har været forsøg på bl.a. afbrænding af moskeen.

København får kritik for brud med trossamfund

Skrevet af Anna Gottschalck, Berlingske Nyhedsbureau til .

Kommunen bryder med en frihedstradition, når man afbryder samarbejdet med Islamisk Trossamfund, fordi man anser demokratiske værdier for en manglende forudsætning, mener kritikere.

Shahada: To nye søstre siger shahada 19.11.2015

Skrevet af Bilal Assaad til .

Til aften indtrådte to nye søstre vores smukke deen til konvertitundervisningen i Det Islamiske Trossamfund I Danmark. En søster i 60'eren og en søster i 20'eren. Velkommen kære kvinder til en stor og rummelig familie.

Pressemeddelelse: Det Islamiske Trossamfund tager stærkt afstand fra terror

Skrevet af Medie- og Politikudvalg til .

Søren Espersen har i dag udtalt, at man bliver nødt til at bombe civile – herunder børn og kvinder – i krigen mod Daesh. Vi er i Det Islamiske Trossamfund, og hele det muslimske samfund i Danmark, dybt forargede over denne udtalelse. Det er dybt forrykt, at en toppolitiker og en leder af vores land kommer med en så inkriminerende udtalelse. Ikke blot går den på kompromis med alt, hvad Danmark står for – et samfund, der bryster sig af menneskerettigheder, frihed og tolerance – men det er også en direkte opfordring til at begå terror, for det er hvad det er, når man direkte opfordrer til at gå efter civile mål med henblik på at opnå et politisk mål.

DF om krigen mod IS: Vi bliver nødt til at bombe civile nu - også kvinder og børn

Skrevet af Natali Braagaard, Brian Lindhoff til .

Den amerikansk-ledet koalition mod Islamisk Stat bliver nu nødt til at tage fløjlshandskerne af og bombe civile mål, også hvis der her findes børn og kvinder. Sådan lyder det fra Dansk Folkepartis udenrigsordfører Søren Espersen i et interview med TV 2 efter terrorangrebene i Paris fredag aften.

Kalender

Tor Nov 26 @18:00 - 08:30PM
Revertit undervisning
Fre Nov 27 @16:00 - 07:00PM
Koran undervisning - Hafez
Lør Nov 28 @15:30 - 05:30PM
Revertit undervisning
Man Nov 30 @18:00 - 08:00PM
Revertit undervisning
Ons Dec 02 @16:00 - 07:00PM
Koran undervisning - Hafez

Find os på Facebook

wakf facebook

DIT Youtube

wakf tube

Doner med MobilePay

mobilepay DIT 200x200