Fajr  03:31  |  Shuruq  05:16  |  Dhuhr  13:07  |  Asr  17:18  |  Maghrib  20:57  |  Ishaa  22:35 (Mere...)

Pressemeddelelse vedr. Københavns Kommunes charter

Skrevet af DIT, Medie- og Politikudvalg til .

Københavns Kommunes charter og vores begrundelse for afvisningen af denne nedenfor. Vi har især med Beskæftigelses- og Integrationsborgmesteren haft en god dialog om vores virke og kompetencer. Det efterlader virkeligheden ingen tvivl omkring. Grunden til at vi ikke kan binde os er beskrevet i nedenstående brev til Københavns Kommune.

Vi er ikke terrorens uskyldige ofre

Skrevet af Carsten Jensen til .

Individuelt var de 130 dræbte i terrorangrebet i Paris uskyldige. Ligesom de dræbte i København var det i februar. Men vi er ikke uskyldige som nationer, mener forfatter Carsten Jensen. Terror er vores fjendes modtræk i en global krig, vi selv deltager i. Derfor bør terrorangrebene også give anledning til, at vi ser mere kritisk på os selv

Amanah - Rådgivning for muslimer

Skrevet af Bilal Assaad til .

Det er med stor glæde at vi kan annoncere åbningen af Amanah, som er en anonym rådgivningslinje for unge muslimer. Vi står klar til at besvare dine opkald tirsdag-fredag. Læs nærmere om os her.

amanah aabnings poster

Pressemeddelelse

Skrevet af DIT, Det Islamiske Trossamfund til .

Det Islamiske Trossamfund (DIT) er blevet gjort opmærksom på, at en person, som er blevet tilbageholdt i forbindelse med gårsdagens politiaktioner, har figureret på DIT's hjemmeside. Den pågældende person har ikke været aktiv i Det Islamiske Trossamfund siden 2012, og grunden til, at vedkommende fremgik af hjemmesiden, er fordi denne ikke er blevet opdateret siden 2013.  

Belgien - et symptom. Hvad er diagnosen?

Skrevet af DIT, Medie- og Politikudvalg til .

Dagen idag er vi vidner til endnu et angreb på vores civilssamfund. Et angreb der søger at fremprovokere en konflikt, der skal udfordre grundlæggende rettigheder for alle samfundsborgere uanset baggrund. Et angreb der vil skærpe den allerede skærpede retorik. Ikke mindst i Danmark, hvor vi på det seneste har hørt ufattelige politiske udtalelser, der har fascistisk karaktér på linie med: at jævne Guds huse med jorden, at udfordre den danske Grundlov, at opsige medlemskab af menneskerettigheds-konventioner, at straffe minoriteter, hvis de er overbeviste om Islam som det endelige budskab til menneskeheden.

Kalender

Tor maj 05 @ 6:00PM - 08:30PM
Revertit undervisning
Fre maj 06 @ 4:00PM - 07:00PM
Koran undervisning - Hafez
Lør maj 07 @ 3:30PM - 05:30PM
Revertit undervisning
Man maj 09 @ 6:00PM - 08:00PM
Revertit undervisning
Ons maj 11 @ 4:00PM - 07:00PM
Koran undervisning - Hafez

Find os på Facebook

wakf facebook

DIT Youtube

wakf tube

Doner med MobilePay

mobilepay DIT 200x200