Fajr  03:10  |  Shuruq  04:59  |  Dhuhr  13:17  |  Asr  17:38  |  Maghrib  21:34  |  Ishaa  23:15  -  www.dit.center

Mindehøjtidlighed for de snart 300 palæstinensiske ofre i Gaza

Skrevet af Bilal Assaad til .

Sammenslutningen for Palæstina i Danmark opfordrer til at møde op til en "Mindehøjtidlighed" for de snart 300 palæstinensiske ofre for det omfattende israelske overgreb mod den palæstinensiske civilbefolkning i Gaza. Det sker på søndag den 20. juli KL.15.00 på Rådhuspladsen (KBH). Frihed til Gaza - Frihed til Palæstina - Fred Nu!

Gaza, verdens største fængsel - Såret der ikke vil lukkes og tårerne der for længst er tørret ud

Skrevet af DIT, D.I.T til .

Alt imens vi vidner en massakre på den palæstinensiske befolkning i Gaza og alt imens vi vidner tavse demokratier i Vesten, bliver vi nødt til at stoppe op og sætte tingene lidt i perspektiv for at forstå, hvad vi er oppe imod og hvad vi kan gøre. Konflikten har efterhånden stået til i mange år og skal vi til at evaluere på konflikten i dag, så tegner der sig et klart og tydeligt billede af ”det eneste demokrati i Mellemøsten” – Israel.

Kvinder chikaneres på grund af deres tørklæde

Skrevet af tarek omar og jakob sheikh til .

Flere muslimske kvinder beretter om systematisk vold og chikane. Anmeld sagerne, siger minister, der afventer kortlægning af diskrimination i Danmark.

Københavnerne er mere positive for moskeer

Skrevet af Christian Stemann til .

Der er sket et holdningsskift i København, når snakken falder på moskeer. Resten af Danmark halter dog stadig bagefter, mener ekspert

Moske vil udvide

Skrevet af Søren Kjellberg Ishøy til .

Med en pengeindsamling vil Det Islamiske Trossamfund i København købe naboejendom til 23,75 mio. kroner